HAASJE OVER weerbaarheidstraining individueel:

Sommige kinderen vinden het niet fijn om samen met anderen in groepsverband aan hun doelen te werken. Dan is een individuele training voor uw kind een goede oplossing.

Bij hoogsensitieve kinderen of kinderen die erg snel last hebben van prikkels kan het juist fijn zijn om een indidivuele weerbaarheidstraining bij mij te volgen.

Sommige kinderen hebben namelijk al genoeg aan alle prikkels van de hele dag en krijgen dan teveel prikkels binnen met andere kinderen om zich heen, waardoor er moeizamer aan de doelen gewerkt kan worden.

Een individuele training kan en mag op elke willekeurige leeftijd. Het gaat mij om de doelen waar we samen aan gaan werken. 

 

Om goed aan de doelen van jouw kind te kunnen werken, adviseer ik minimaal 4 lessen van een uur af te nemen.  (Met de mogelijkheid tot meer lessen.)

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen de doelen van je kind en kan ik een indicatie geven over het aantal lessen dat jouw kind nodig zou kunnen hebben.

Zijn er meer sessies nodig met je kind, dan kunnen deze los toegevoegd worden.

De kosten voor een individuele weerbaarheidstraining zijn 60 euro per uur.

 

Bij verhindering dient tenminste 24 uur tevoren afgezegd te worden. Anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Het tijdig verzetten van een afspraak is natuurlijk altijd mogelijk.